Om puben


The Old Irish Pub er en kombinasjon av både pub og nattklubb, for det modne publikum. Ute på Langbrygga i Skien finner du et stort lokale som kan romme hele 350 personer. Siden åpningen den 3. mai i 2019 har The Old Irish Pub Skien vært åpent for alle og enhver.  


Innsiden av puben er innredet med det klassiske irske uttrykket og har også en meget pen fasade på utsiden. Med en scene til live musiker og DJ, rommer den gode musikken gjennom hele lokalet. Om sommeren er det også mulig å sitte utenfor på terrassen. 
 

Puben er fylt med den klassiske irske stemningen, som setter rammene for hyggelige hverdager og festlige helger der det modne publikum kan slå seg løs!


Konseptet byr på "litt mer av alt"- og det er ikke uten grunn. Hver helg flyr vi inn live musikere fra blant annet Irland for å gi dere autentiske musikalske opplevelser. Utover kveldene gires festen opp, når vår DJ hopper på scenen og varter opp med festlige godsanger!
 

Uansett om du er festglad og vil rocke dansegulvet til langt ut på natten, vil følge med på det beste sportsverdenen har å tilby hele døgnet rundt, eller bare kose seg i gode venners nærvær - er The Old Irish Pub stedet for deg!

 

Vi ses på The Old Irish Pub!

Kontakt


Old Irish Pub Skien
Langbrygga 1, 3724 Skien

Kontakt puben

+4790912421 (Jasin)

3724@oldirishpub.no

Musician enquiries

Read more about musician enquiries

Åpningstider


Mandag:
lukket
Tirsdag:
lukket
Onsdag:
lukket
Torsdag:
lukket
Fredag:
lukket
Lørdag:
lukket
Søndag:
lukket
Du bruker en utdatert nettleser til Internett, noe som kan være farlig. Les mer (dansk link)